Még egy recept, látta már?

Mandulás hattyúk

Megtekintve: 9724 alkalommal

Elkészítési idö: 30 - 45 perc

Nehézség: könnyű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Birkapörkölt
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (3,0 pont)Recept

Birkapörkölt

Elkészítési idő: 105 - 120 perc

Nehézségi szint: közepes

Árkategória: közepesen olcsó

Elkészítve: 205 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 11 006 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 2 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (4 személyre):

  • Hozzávalók
  • - 0,5 kg bírkahús
  • - 1 db vöröshagyma
  • - babérlevél
  • - só, bors, pirospaprika

Elkészítés:

Elkészítés
1. A birkahúst felkockázzuk és feltesszük főzni. Amikor habosodik a víz levesszük és átmossuk a húst, majd mégegyszer megismételjük a műveletet.
2. A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót, a bors és a babérlevelet valamint a kétszer leforrázott birkahúst.
3. A pörköltet addig főzzük míg a birkahús teljesen megpuhul.

főzési idő:

Személyes jótanács:


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Borjúhúsos recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020