![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 15 - 30 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 162 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 9 172 alkalommal Továbbküldve: 2 ismerősnek Elmentette: 2 látogató Értékeld te is a receptet: |
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, azután hozzáadjuk a többi hozzávalót.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a masszába.
Közepes nagyságú, vajazott, lisztezett tepsibe öntjük.
A töltelékhez a túrót elkeverjük a tojással, cukorral, vaníliás cukorral, grízzel és a citromhéjjal.
Gombóchoz hasonló formákban, sűrűn egymás mellé belekanalazzuk a masszába.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
sütési idő:
sütési mód:
sütési hőfok: 180 °C
Ha híg a túró búzadarával sűríthetjük kicsit.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |