![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 15 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 885 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A túrót összekeverjük a xilittel, joghurttal, vaníliás cukorral, citrom reszelt héjával, sóval, majd óvatosan összeforgatjuk a felaprított eperrel és a zabpehellyel.
A tejet egy kisebb edénybe öntjük, elkeverjük benne a zselatint, és kevergetve addig melegítjük, amíg elolvad benne a zselatin.
Amikor már folyós, akkor levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk pár percig.
Közben a tejszínt keményre felverjük.
A zselatinos tejet, majd a felvert tejszínhabot a túrós keverékhez adjuk, és összekeverjük.
Az egészet tortaformába öntjük, és pár órára hűtőbe tesszük.
Miután megdermedt, rátesszük egy tálcára, és félbevágott eperrel díszítjük a tetejét.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |