![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 315 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 15 357 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
Egy magasabb falú tálba (az állvány edény részébe) beleteszem az összes nedves hozzávalót.
Kézi mixerrel kb. 25-30 percig habverőzöm, érdemes a talpat-tartót használni. Ha jól megnőtt a cucc, tilos tovább folytatni, mert összeesik!
Egy tálban összekeverem a száraz hozzávalókat.
Az elegyített szárazat apránként rászórom a nedvesre, és kézi habverővel elkavarom. Nem baj, ha itt-ott csomós, a lényeg, hogy a habot ne zúzzam össze!
Előmelegített sütőben, kb. 5-ösön (200 fokon) kb. 30 percig sütöm. Nem nyitogatom közben!
sütési idő:
sütési mód: alsó sütés
sütési hőfok: 200 °C
tepsi mérete: 26 cm
turbózási lehetőségek:
kihűlés után diétás lekvárral megkenni
kihűlés után habporból és 1,5 dl 1,5-ös tejből habot készíteni és rátenni
diétás édes túrókrémmel befedni
öntetet készíteni a tetejére
az öntetet (ha teszek rá) mandulával/dióval/mogyoróval megszórni
További diétás receptek:
dietasmindennapok.blogspot.hu
facebook.com/dietasmindennapok
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |