Még egy recept, látta már?

Töltelék

Megtekintve: 6052 alkalommal

Elkészítési idö: 15 - 30 perc

Nehézség: egyszerű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Gesztenyés krémes süti
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (4,8 pont)Recept

Gesztenyés krémes süti

Elkészítési idő: 30 - 45 perc

Nehézségi szint: egyszerű

Árkategória: közepesen olcsó

Elkészítve: 184 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 28 492 alkalommal

Továbbküldve: 4 ismerősnek

Elmentette: 1 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (6 személyre):

  • a gesztenyés réteghez
  • 25 dkg darált háztartási keksz
  • 50 dkg gesztenye massza
  • 10 ml rum
  • 6 dkg margarin
  • a krémhez
  • 1 csom. vanília puding (amit főzni kell)
  • 4 dl tej
  • 10 dkg cukor
  • 20 dkg margarin
  • a habhoz
  • 500 ml habtejszín
  • 2 csom. vaníliás cukor
  • 1 csom. habfixáló

Elkészítés:

Elkészítjük a pudingot és amíg hűl, összeállítjuk a gesztenyés réteget a hozzávalók összegyúrásával (ha kell tejszínnel lazíthatjuk).Egy kb. 25x35 méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk és a gesztenyemasszát kanállal egyenletesen szétterítjük rajta.(Folpack fólia hengerrel még simábbá tehetjük a tetejét:) )
Ha már langyos a puding tegyük bele a margarint, keverjük simára és simítsuk a gesztenyés masszára.
A habtejszínt felverjük, a habfixálót elkeverjük a vaníliás cukorral hozzáadjuk a habhoz és jó keményre felverjük. A habot rásimítjuk a pudingréteg tetejére. Hűtöben pár órát pihentetjük (vagy akár egy éjszakát) és utána kockákra vágjuk. A tetejét csoki vagy gesztenye reszelékkel díszíthetjük. Egyszerű és nagyon finom sütés nélküli sütemény !

főzési idő:
tepsi mérete: 25 cm

Személyes jótanács:


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020