![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 75 - 90 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 130 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 8 373 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A lencsét kiválogatom, megmosom.
-A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágom.
-Felteszem főni a babérlevéllel együtt.
Ha megpuhult a lencse ,elkészítem a rántást.
-Kevés olajon 3 ek. Lisztet megpirítok,és állandó keverés mellett, a lencsére öntöm.
-Beleteszem a mustárt, tejfölt, és a többi fűszert is.
1-2-ek cukorral lágyíthatjuk az ízét.
főzési idő:
A hagyomány szerint szilveszterkor kötelező lencsét enni, mert aki ezt eszi, annak az új évben sok pénze lesz.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |