![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 316 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 99 928 alkalommal Továbbküldve: 2 ismerősnek Elmentette: 2 látogató Értékeld te is a receptet: |
A zsemléket beáztatjuk vízbe, majd kinyomkodjuk
A májat húsdarálón ledaráljuk, majd a darálón a hagymát, petrezselymet és a zsemléket is átnyomjuk.
A májat a hagymával megdiszteljük, langyosra hűtjük
Hozzáadjuk a tojásokat és a fűszereket, majd jól összekeverjük
Olajozott tepsibe tesszük, tetejét zsemlemorzséval megszórjuk,pirosra sütjük
sütési idő:
sütési mód: légkeverés
sütési hőfok: 175 °C
Önmagában is nagyon finom, de rizzsel, vagy krumplival is.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |