![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 15 - 30 perc Nehézségi szint: közepes Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 136 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 9 348 alkalommal Továbbküldve: 5 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
1. Az élesztőt langyos, cukrozott tejben felfuttatjuk.
2. A hozzávalókat összedolgozzuk, majd 30-40 percig meleg helyen pihentetjük.
3. A meggyet lecsöpögtetjük, és félbevagdossuk.
4. Az étcsokit apró darabokra vágjuk.
5. Egy tálba fahéjas-cukrot összekeverünk.
6. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, kockákra vágjuk.
7. Mindegyik kockát átlósan végig rakosgatjuk félbevágott meggyel, fahéjas cukorral megszórjuk, és 2-3 db kis csokit is ráteszünk.
8. Ezután a két üresen maradt csücsköt egymásra hajtjuk.
9. Sütőpapíron aranybarnára sütjük.
10. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.
sütési idő:
sütési mód: légkeverés
sütési hőfok: 180 °C
tepsi mérete: 25 cm
Nagyon puha, finom izhatású sütemény.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |