Még egy recept, látta már?

Túrós labdabukta

Megtekintve: 1774 alkalommal

Elkészítési idö: 120 percnél több

Nehézség: közepes

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Tejszínes vanílíia krémes meggyes kosárka!
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (4,8 pont)Recept

Tejszínes vanílíia krémes meggyes kosárka!

Elkészítési idő: 15 - 30 perc

Nehézségi szint: közepes

Árkategória: közepesen olcsó

Elkészítve: 256 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 10 858 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (6 személyre):

  • Hozzávalók:2 db friss nyújtott leveles tészta,2 dl meggle tejszín,1 csomag Dr otker vaníliás házi krémes krémpor,8 dl tej, 20dkg magozott meggy,20 dkg bab

Elkészítés:

Elkészítés:a tésztát a legnagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.egy 12 részes máffin formába tesszük,és vakon megsütjük.(Sütőpapírt teszünk a tésztákra és tele szórjuk babbal,és így sütjük meg.)
A sütőtök 200 c előmelegítjük és betoljuk a 12 percig sütjük.
Amíg sült a tésztánk felverjük a tejszínt ,cukor nem kell bele mert a tejszínben van.A krémes krémporhoz hozzáadjuk a hideg tejet és 3 percig robotgéppel felverjük.
Ha a kosárkák kihűltek megtöltjük őket.Veszünk két habzsákot az egyikbe a házi krémes vaníliás krémet tesszük,a másikba a felvert tejszínhabot.Először a vaníliád krémmel töltjük meg a kosárkákat,majd a tejszín következik.Végül meggyel díszítjük.
Nagyon látványos és isteni finom süti.

sütési idő:
sütési mód: légkeverés
sütési hőfok: 200 °C

Személyes jótanács:

A tésztát vakon kell süni mert különben nem lesz kosárka belőle!


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Meggyes recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020