Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

Főoldal

Szerencsemalac torta

Kerek tortaformában piskótát sütünk, amit 3 felé vágunk hűlés után.
Megfőzzük a csokipudingot, a vajat porcukorral kikeverjük, majd hidegen a kettőt összekeverjük. Megkenjük a ...

Elkészítési idő: 75 - 90 perc
Nehézség: közepes

bővebben...


Legfrissebb receptek

Kakaós vaníliás tekercsek

Kakaós vaníliás tekercsek

A tojást a cukrokkal kihabosítjuk. A napraforgóolajat, és a tejet hozzáöntjük. A kétfajta lisztet kimérjük, a sütőport, szódabikarbónát is és hozzáadjuk. Elkeverjük simára. Kettéválasztjuk egy másik tálba, és a kakaóport ...

bőveben »

Megtekintve: 214 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: könnyű
Mákos krémes   (20x30 xm)

Mákos krémes (20x30 xm)

A mákos részhez a száraz anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, tejet, vajat és sütőpapírral bélelt tepsire simítjuk. A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, beleszitáljuk a lisztet, simára keverjük, és a ...

bőveben »

Megtekintve: 426 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Diós-mascarponés piskótatekercs

Diós-mascarponés piskótatekercs

A piskótához a tojások fehérjét pici sóval keményre verjük, hozzáadagoljuk a cukrot, majd egyenként a tojások sárgáját, végül beleszitáljuk a lisztet. Papírral bélelt nagy gáztepsin 180 C fokon kb. 10 perc alatt megsütjük. ...

bőveben »

Megtekintve: 494 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: közepes
Almás falatok

Almás falatok

A tésztához a tojást,sót, olajat, cukrot simára keverünk, hozzáadjuk a joghurtot, majd a lisztes sütőporral együtt rugalmas tésztát gyúrunk. Az almát megpucoljuk, lereszeljük, a cukorral felfőzzük, hozzáadjuk a vajat, fahéjat, ...

bőveben »

Megtekintve: 1 224 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Krumplis puffancs

Krumplis puffancs

Az elő tésztát összekeverjük, és kb. 40-45 percet érni hagyjuk. Ha az idő letelt a főtészta hozzávalóival rugalmas tésztát készítünk, majd 30 percet pihentetjük. 12 db 100 gr-os darabokra osztjuk, gömbölyítjük, kicsit ...

bőveben »

Megtekintve: 1 335 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Nyuszi kosár

Nyuszi kosár

A tojások sárgáját 3 kanál cukorral kikeverünk habosra. A fehérjéket pici sóval keményre verjük, majd hozzáadunk 1 kanál cukrot. Óvatosan a tojássárgához keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos, kakaós lisztet. ? Papírral ...

bőveben »

Megtekintve: 1 059 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Krémes piskótacsók

Krémes piskótacsók

A piskótához a tojások fehérjét pici sóval keményre verjük, fokozatosan hozzáadva a cukrot. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, az olajat, a tejet, majd bele szitáljuk a lisztet. Papírral bélelt nagy méretű tepsibe simítjuk ...

bőveben »

Megtekintve: 1 739 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Pihe-puha sós stangli

Pihe-puha sós stangli

750-800 gr liszt 500 ml langyos víz 8 gr száraz élesztő 1 tk cukor 100 ml olaj 1 teáskanál só Spiccelni: 3 kanál liszt 1 kanál só pici szódabikarbóna

bőveben »

Megtekintve: 1 058 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: könnyű
Fahéjas fátyolkalács

Fahéjas fátyolkalács

Egy műanyag tálban a tejet, a vajat és a cukrot felmelegítjük mikrohullámú sütőben. 2. Ezután kevergessük egy  villával simára, hogy a cukor feloldódjon. 3. Mérjük bele a tálba a lisztet, a sót, a tojást, a cukrot, majd az ...

bőveben »

Megtekintve: 967 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Darálós keksz ( a jó öreg süti)

Darálós keksz ( a jó öreg süti)

A hozzávalókat összedolgozzuk, elfelezzük, az egyikhez hozzáadunk 2 kanál kakaót+pici tejet. 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Utána ? ledaráljuk?. Előmelegített 180 C fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

bőveben »

Megtekintve: 1 241 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes

Legutóbb olvasott receptek

Vörösáfonyás mousse Picipiros Konyhájából

Vörösáfonyás mousse Picipiros Konyhájából

1. A krémhez a tojások sárgáját elektromos habverővel közepes fokozaton addig verjük, míg habosodni kezd, majd folytonos keverés mellett apránként hozzáaadjuk a cukrot. Fehéredésig verjük. A sárgájához kimért cukrászhabot ...

bőveben »

Megtekintve: 969 alkalommal Elkészítési idö: 120 percnél több Nehézség: nehéz
Eperleves

Eperleves

Az epret megmossuk megpucoljuk, fölszeleteljük. Hozzáadjuk a tejet, és jó alaposan összekeverjük. Hozzákeverjük a tejfölt, annyi adunk hozzá, hogy ízlésünknek megfelelő sűrűségű legyen. Ha szükséges cukrot adhatunk a leveshez. ...

bőveben »

Megtekintve: 16 365 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: könnyű
Szalonnás sajtos kelbimbó

Szalonnás sajtos kelbimbó

Megtisztított kelbimbót az ételízesítővel, bő vízben előfőzzük 15 perc alatt. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk és olajon világos barnára sütjük. Papírtörlőre szedjük és enyhén megsózzuk. A szalonnát felcsíkozzuk, a ...

bőveben »

Megtekintve: 13 051 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: könnyű
Gesztenyetorta

Gesztenyetorta

A piskótához tojásfehérjét a cukorral habosra verjük, beleszitáljuk a kakaós lisztet. Formába töltjük, és 170 C fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. A krémhez 1,5 dcl tejszínt keményre verünk, a többi tejszínt ...

bőveben »

Megtekintve: 922 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: közepes
Rántott cukkini

Rántott cukkini

A cukkinit megmossuk,kb. Fél centi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk. A tojást felverjük, sóval ízesítjük. Ha van száraz zsemlénk, házilag is készíthetünk belőle zsemlemorzsát, csak le kell darálni,majd átszitálni. Az olajat ...

bőveben »

Megtekintve: 19 923 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Áfonyás piskóta

Áfonyás piskóta

A piskótához a tojások sárgáját 60 gr cukorral habosra keverjük, majd a százas anyagokkal simára keverjük. A tojások fehérjét a másik 60 gr cukorral keményre verjük, majd óvatosan a kakaós masszával összekeverjük. 180 C fokon ...

bőveben »

Megtekintve: 915 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Dió habos női szeszély

Dió habos női szeszély

A vajat a 4 tojás sárgájával és a cukorral habosra keverjük, majd a tejet, a lisztet és a sütőport is hozzáadjuk. Könnyű tésztává keverjük. A tésztát közepes méretű kikent, lisztezett tepsibe simítjuk, és 180 fokra ...

bőveben »

Megtekintve: 11 385 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: közepes
Habcsókos Almás pite!

Habcsókos Almás pite!

a tészta hozzávalóit összegyúrjuk,közepesen lágy tésztát kapunk.Majd ketté vágjuk.kinyújt az előlapot a tepsi méretére az olajjal kikent tepsibe tesszük a tésztát.Megszórjuk búzadarával,majd a jól kinyomkodott reszelt almát ...

bőveben »

Megtekintve: 10 590 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: közepes
Mustáros csirkemell

Mustáros csirkemell

A hagymát csíkokra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, rátesszük a felcsíkozott csirkemellet. Fehéredésig sütjük,majd felöntjük a tejszínnel.Sóval, borssal ízesítjük, elkeverjük benne a mustárt, majd fedő alatt puhára ...

bőveben »

Megtekintve: 13 291 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Marcipános-diókrémes-rumos csoki torta ( évfordulós)

Marcipános-diókrémes-rumos csoki torta ( évfordulós)

A tortalap készítése. A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, kikeverjük a vajjal, narancshéjjal és a rummal. A marcipánt a tojások sárgáival habosra kavarjuk. A tojások fehérjét a citromlével kihabosítjuk, a cukrot fokozatosan ...

bőveben »

Megtekintve: 5 484 alkalommal Elkészítési idö: 120 percnél több Nehézség: nehéz

Aktuális receptek

Káposztával töltött paprika

Káposztával töltött paprika

A káposztát legyaluljuk, lesózzuk, megszórjuk köménymaggal, és 1-2 órát állni hagyjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk. A káposztát jól kinyomkodjuk,és a paprikákba töltjük. Tisztára mosott üvegbe tesszük a paprikákat, ...

bőveben »

Megtekintve: 18 308 alkalommal Elkészítési idö: 105 - 120 perc Nehézség: könnyű
Fasírt krumplival

Fasírt krumplival

A zsemléket vízben megáztatjuk, de ne áztassuk szét. A vöröshagymát nagyon apróra felvágjuk, a fokhagymát áttörjük. A húshoz adjuk a kinyomkodott zsemléket, az egész tojásokat, a hagymákat, fűszereket, majd jól ...

bőveben »

Megtekintve: 30 166 alkalommal Elkészítési idö: 30 - 45 perc Nehézség: könnyű
Kombe- töltött kenyér

Kombe- töltött kenyér

A vízben az élesztőt felfuttatjuk. A hozzávalókból tésztát dagasztunk, kelni hagyjuk. Ha megkelt, 3 cipóba vesszük, még kicsit kelesztjük. Utána a egyik cipót kb. 40x47 cm-es méretűre nyújtjuk, megkenjük a megolvasztott vaj és ...

bőveben »

Megtekintve: 8 233 alkalommal Elkészítési idö: 60 - 75 perc Nehézség: közepes
Hidegtál

Hidegtál

a kihűlt formában sütött fasírtot összeszeleteljük, a töltött rántott húst is hidegen összeszeleteljük, majd egy hosszúkás tálat kibélelünk megmosott saláta levelekkel, és rárakjuk a fasírtot és rántott húst, a ...

bőveben »

Megtekintve: 17 197 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: könnyű
Sült burgonya sonkával

Sült burgonya sonkával

Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és sós vízben nem túl puhára főzzük. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és apróra szeljük. A petrezselymet megmossuk és finomra vágjuk. Elkészítés: 1. A sütőt ...

bőveben »

Megtekintve: 8 862 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: könnyű
Burgonyás tészta - Krumplis galuska

Burgonyás tészta - Krumplis galuska

A krumplit sós vízben, héjában megfőzzük, 35-45 perc alatt. A hagymát felkockázzuk és a zsíron dinszteljük, 1 tk sót szórunk rá. A megfőtt krumplit meghámozzuk, felkockázzuk apró darabokra, hozzákeverjük a dinsztelt hagymához. ...

bőveben »

Megtekintve: 22 191 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: könnyű
Dubarry csirke

Dubarry csirke

A karfiolt megpucoljuk, megmossuk, szétszedjük nagyobb rózsákra és feltesszük sós vízbe főni (míg meg nem puhul). A csirkemellet megmossuk, felvágjuk vékony szeletekre sózzuk, borsozzuk, belisztezzük és egy kis olajon félkészre ...

bőveben »

Megtekintve: 10 988 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: könnyű
Pudingos, banános piskótatallér

Pudingos, banános piskótatallér

A banánt karikára vágjuk.Megfogunk 1 piskótatallért és az egyenes felére rakunk a már karikára vágott banánt,rárakjuk a másik piskótát és átszúrjuk fogpiszkálóval. Főzünk pudingot,de nem a szokásos módon ha nem hígabra,és ...

bőveben »

Megtekintve: 16 254 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: egyszerű
Házi tészta (szélesmetélt)

Házi tészta (szélesmetélt)

A hozzávalókat összegyúrjuk,annyi vizet adunk hozzá hogy a tésztát könnyen lehessen gyúrni.De vigyázzunk, hogy se túl puha ,se túl kemény ne legyen.Fél órát letakarva pihentessük. Tegyünk fel vizet forrni,amibe sót és 1 ...

bőveben »

Megtekintve: 10 101 alkalommal Elkészítési idö: 45 - 60 perc Nehézség: könnyű
Diétás krémtúró

Diétás krémtúró

A tojássárgáját az édesítővel fehéredésig keverem. Hozzáadom a xilitet és a tejet és lassú tűzön folyamatosan kevergetve addig főzöm, míg besűrűsödik. Ekkor félreteszem és hűlni hagyom. Miután kihűlt belekeverem a ...

bőveben »

Megtekintve: 13 200 alkalommal Elkészítési idö: 15 - 30 perc Nehézség: egyszerű

Hasznos olvasmányok

Szilva

Az egyik legigénytelenebb és leggyakoribb gyümölcsünk. Tudósok rávilágítottak, egy szem szilva legalább annyi antioxidánst és vitamint tartalmaz, mint egy marék áfonya.

tovább »

Körte

Az emberiség legalább 3000 éve ismeri, termeszti. Nemcsak ízletes és zamatos, hanem, jótékonyan hat szervezetünkre. Dietetikusok szerint a körte az egyik legjobb orvosság a depresszió ellen. Egyetlen körtével biztosíthatjuk a napi C vitamin és kálium szükségletet.

tovább »

Sóska

A mezei sóska mindenhol megtalálható. Már kora tavasztól fogyaszthatjuk, így immunerősítő tulajdonságának köszönhetően a téli hónapok után növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni védekező-képességét, így kiváló immunerősítő tulajdonságú.

tovább »


A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020