Még egy recept, látta már?

Diétás proteines túrótallér

Megtekintve: 4127 alkalommal

Elkészítési idö: 15 - 30 perc

Nehézség: könnyű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Tökfőzelék
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (5,0 pont)Recept

Tökfőzelék

Elkészítési idő: 30 - 45 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 70 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 7 598 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 0 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (4 személyre):

  • 1 kg gyalult tök
  • 1 csomag kapor
  • 4 gerezd fokhagyma
  • fehérbors
  • 1 ek ecet
  • tej
  • 1 tejföl

Elkészítés:

A tököt legyaluljuk, annyi tejjel öntjük fel hogy ne lepje el.
Beletesszük az ecetet , sót ,cukrot,fehérborsot
Kevés olajon 2 evőkanál lisztet megpirítunk, ha forr a tök, hozzáöntjük, kb. 20 percet főzzük.
Beletesszük a zúzott fokhagymát, kaprot, majd a legvégén 2-3 evőkanál tejfölt.
Önmagában is finom hidegen, de tálalhatjuk fasírttal, virslivel, sült kolbásszal.

főzési idő:

Személyes jótanács:


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Tökfőzelék recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2018