Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
|
| Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: közepes Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 337 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 29 788 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A piskóta készítése:A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vajat, majd apránként a kakaós lisztet. Sütőpapírt teszünk a forma aljába, és megsütjük 180 fokon a piskótát. A formában hagyjuk kihűlni.
A krém készítése:
A vízben a fele porcukorral megfőzzük a pudingot, kihűtjük. A vajat a maradék cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, majd az áttört gesztenyét, rumot. Egynemű krémmé keverjük. A formába visszatett lapra kenjük, a tejszínt keményre verve a tetejére simítjuk, hagyunk belőle egy keveset az oldalára és a tetejére. Tetszés szerint díszíthető. Marcipánnal, vagy nyújtható cukormázból formákat vághatunk ki. ( én most babakocsival díszítettem)
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C
tepsi mérete: 18 cm
| A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |