Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
|
| Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 271 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 18 860 alkalommal Továbbküldve: 3 ismerősnek Elmentette: 3 látogató Értékeld te is a receptet: |
Előkészület: 20 perc
A kelkáposztát megmossuk, lecsorgatjuk, torzsáját kivágjuk, leveleit ujjnyi vékony csíkokra vágjuk.
A burgonyát meghámozzuk, majd kis kockákra daraboljuk.
A kelkáposztát és a burgonyával feltesszük főni egyben, annyi vízben, hogy ellepje őket.
Beletesszük még a sót, a köménymagot és a zúzott fokhagymát is.
30 perc alatt puhára főzzük.
Elkészítjük a rántást, majd a lisztet a zsíron zsemleszínűre pirítjuk.
Hideg vízzel felengedjük és állandó kevergetés közben berántjuk a főzeléket, majd végül belekeverjük a tejfölt és felforraljuk.
főzési idő:
Feltétként ízlés szerint tükörtojást, pörköltet, sült húst, fasírtot, lecsókolbászt adhatunk hozzá.
| A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |