![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: egyszerű Árkategória: olcsó Elkészítve: 185 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 9 010 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A meghámozott krumplit kockákra vágjuk és jól megmossuk. Annyi csontlében amennyi ellepi puhára főzzük. A tűzről levéve kicsit állni hagyjuk, majd botmixerrel pürésítjük.
Hozzáadjuk a vajat, a lisztet és a sajtot. Felöntjük annyi csontlével, hogy kellő sűrűségű krémlevest kapjunk. A tűzre visszatéve felforraljuk, majd kis lángon kb. 5 percig főzzük, közben ízesítjük - szükség esetén - sóval.
A tejfölhöz hozzáadunk egy keveset a forró levesből, elkeverjük és beletesszük a levesbe ezt is. 1-2 percig még főzzük és ezzel el is készült.
Pirított kenyérkockákkal, reszelt sajttal tálalhatjuk.
főzési idő:
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |