![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: közepes Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 219 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 6 651 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A tésztához a lisztet, a sütőport és a datolyát egy tálban elkeverjük, a puha margarint apró kockákra vágjuk, és belemorzsoljuk a lisztes keverékbe. A tojást és a citrom reszelt héját is hozzáadjuk, összegyúrjuk.A tészta 2/3-adát a piteformába nyomkodjuk úgy, hogy az oldalára is jusson.Hűtőbe tesszük egy fél órára, a megmaradt tésztával együtt, amit majd a tetejére reszelünk.A pudingport közben megfőzzük.Ha kihűlt, a tésztánkra öntjük, majd a barackokat kisebb darabokra vágjuk, és elhelyezzük a tetején.Ráreszeljük a maradék tésztát, és aranybarnára sütjük kb. 170 fokon.
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: légkeverés
sütési hőfok: 170 °C
Ha valaki di?tázik a cukrot pótolhatja xilittel vagy eritrittel is.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |