![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 60 - 75 perc Nehézségi szint: egyszerű Árkategória: olcsó Elkészítve: 300 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 14 998 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
Az ép, pirosra érett paprikákat megmossuk, a szárát és magjai zömét eltávolítjuk, húsdarálón ledaráljuk, vagy késes robotgéppel. A ledarált masszához kilónként 20 dkg sót keverünk, és tisztára mosott, lecsepegtetett üvegekbe töltjük.
Szinte korlátlan ideig eláll, tartósítószer sem szükséges hozzá.
Tartósítószer-, xantángumi-, kukoricakeményítő-, szója-, cukor-, stb mentesen
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |