Még egy recept, látta már?

Meggyes joghurt torta

Megtekintve: 4376 alkalommal

Elkészítési idö: 45 - 60 perc

Nehézség: közepes

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Hidegtál
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Házi praktikák
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (3,1 pont)Recept

Hidegtál

Elkészítési idő: 15 - 30 perc

Nehézségi szint: könnyű

Árkategória: közepesen olcsó

Elkészítve: 179 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 10 121 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 2 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (6 személyre):

  • fasírt, töltött rántott hús, vagy bármilyen egyben sült hús
  • 1 db saláta
  • 1 db paradicsom
  • 1 db erős paprika
  • 2 db zöldhagyma

Elkészítés:

a kihűlt formában sütött fasírtot összeszeleteljük, a töltött rántott húst is hidegen összeszeleteljük, majd egy hosszúkás tálat kibélelünk megmosott saláta levelekkel, és rárakjuk a fasírtot és rántott húst, a zöldségekkel kidíszítjük.

sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C
tepsi mérete: 25 cm

Személyes jótanács:

Salátával nagyon finom vendégváró étel.


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Fasírt recept

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2018