![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: közepes Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 182 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 5 297 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgát a cukorral, a vízzel habosra keverjük, bele szitáljuk a sütőporos lisztet, majd óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjék kemény habját. Sütőpapírral bélelt nagyméretű ( gáztepsi) tepsiben 180 C fokon megsütjük. ( kb. 12-15 perc).
A krémhez a pudingot a cukorral és vízzel sűrűre főzzük, tűzről levéve hozzá tördeljük a csokoládét, simára keverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, ( adhatunk hozzá kevés rum, ill. kókusz aromát). Kihűtjük, majd hozzáadjuk a keményre felvert tejszínhabot. A piskótát megkenjük a krémmel, feltekerjük, majd tortabevonóval bevonjuk, kis kókuszreszelékkel megszórjuk. Hidegen szeleteljük.
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |