![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: egyszerű Árkategória: olcsó Elkészítve: 142 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 3 584 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
1. A tészta száraz hozzávalóit összeforgatjuk. A tojásokat, joghurtot, margarint és vanília aromát kézi, nem elektromos habverővel simára keverjük, majd hozzá adunk 5 evőkanlállal a száraz hozzávalókból.
2. Amint sima lesz a massza, hozzáöntjük az olajat, átkeverjük. Ezután felváltva hozzáadagoljuk a száraz keveréket és a tejet, amíg szép, csomómentes tésztát nem kapunk. A legvégén beleforgatjuk a narancshéjat is.
3. Háromnegyedig töltve muffinformákba kanalazzuk őket, majd előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük őket kb 30 perc alatt. Rácson hagyjuk őket teljesen kihűlni.
4. A habjteszínt felverjük, hozzáadjuk a fahéjat és csillagvégű habzsákból szép magas halmokat nyomunk a muffinok tetejére. Lüszter porból fújunk rájuk 2-3x, majd a habok csúccsára egy-egy szem kandírozott cseresznyét nyomunk.
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 180 °C
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
Egyéb kategóriák:
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |