Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
ReceptMustáros-kolbászos lencseleves
Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítés:A lencsét válogassuk át, majd öntsük fel hideg vízzel, és hagyjuk kb. egy órát állni. Ezután szűrjük le, és csepegtessük le.
főzési idő: Személyes jótanács:Tálaláskor szedjük a levest tányérba, majd úgy kínáljuk. Ízlés szerint egy szelet friss kenyeret is kínálhatunk hozzá. |
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |