![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 235 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 14 905 alkalommal Továbbküldve: 1 ismerősnek Elmentette: 4 látogató Értékeld te is a receptet: |
Első lépés: A sertés lapockát megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, sült hús fűszerkeverékkel bedörzsöljük, majd kb. 180 fokon 30-45 percig sütjük.
Második lépés: A salátát halmozzuk egy tálba, majd keverjük össze a felkarikázott póréhagymával, a felkockázott sajttal és a szintén kockákra vágott paradicsommal és az összetört vagy egészen apróra vágott foghagymával.
Harmadik lépés: Amíg a hús sül elkészítjük az öntetet. 1 pohár natúr joghurtot összekeverünk egy csipet ételízesítővel, s míg a hús meg nem sül visszatesszük a hűtőbe.
Negyedik lépés: A salátát egy tányérra halmozzuk, majd a még forró húst felcsíkozva a salátára helyezzük, majd meglocsoljuk egy kevés öntettel, s tálaljuk.
sütési idő:
sütési mód: alsó sütés
sütési hőfok: 350 °C
Öntettel és anélkül is finom!
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |