![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 242 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 15 904 alkalommal Továbbküldve: 3 ismerősnek Elmentette: 6 látogató Értékeld te is a receptet: |
A zöldbabot megfőzzük sós vízben.
Leterítjük az olajozott tepsi aljára.
A húst befűszerezzük ízlés szerint, rátesszük a zöldbabra.
Rákarikázzuk a paradicsomot, paprikát, fokhagymát, meglocsoljuk tejföllel, majd ráreszeljük a sajtot.
Fóliával lefedjük, majd sütőbe tesszük kb.. 35-40 percre
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: légkeverés
sütési hőfok: 175 °C
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |