![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 60 - 75 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 299 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 12 590 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 1 látogató Értékeld te is a receptet: |
Elkészítése:
Nokedli:
A lisztbe beletesszük a sót és a tojásokat, majd elkeverjük. Felforralunk egy fazékba vizet és a tésztát nokedli szaggatón beleszaggatjuk. Leszűrjük ha megfőtt.
A 4 db csirkecombhoz a páclé hozzávalóit össze keverjük és jól bekenjük vele. Pihentetjük ezután 30 percig.
A burgonyát megfőzzük sós vízbe.
A kis fejhagymát kis kockákra összevágjuk és olajon megdísztoljuk és amikor majdnem készen van rávágjuk a petrezselyem zöldet, rátesszük az ételízesítőt és elzárjuk a gáz. Összeöntjük a burgonyát és a nokedlit.
Ezután a csirkecombokat 200 c fokon pirosra sütjük kb 40 percig.
És tálaljuk.
Elkészítési idő: 60 perc
Adag: 4 fő
Ár: 1200 ft
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 160 °C
-
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |