![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: nagyon olcsó Elkészítve: 187 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 4 382 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
1. Az almát megpucolom, megmosom, apróra vágom.
2. A cukrot egy kis lábasban karamellizálom, felöntöm vízzel, majd hozzáadom az apróra vágott almát, és szétfőzöm a karemelles vízben, majd tartalékra veszem a tűzhelyt.
3. A keményítőt feloldom egy kis hideg vízben, hozzáadom az almás vízhez, belekeverem a fahéjat, és addig kevergetem, amíg sűrű szószt kapunk, majd félreteszem.
4. A darált kekszet elkeverem a vajjal, hozzáadom a mézeskalács fűszerkeveréket, és egy pohár aljára egyengetem.
5. Rákanalazom a még meleg almaszószt, tejszínhabot teszek a tetejére, és meghintem fahéjjal.
főzési idő:
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
Egyéb kategóriák:
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |