![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 75 - 90 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 245 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 19 376 alkalommal Továbbküldve: 2 ismerősnek Elmentette: 4 látogató Értékeld te is a receptet: |
első lépés: A hagymát és a krumplit megtisztítjuk, és mindkettőt nagyon vékonyra karikázzuk. A paradicsomot és a paprikát szintén karikákra vágjuk.
második lépés: A sütőtál alját kibéleljük hagymával, majd erre egy sor paradicsomot és paprikát teszünk. Jöhet rá az összes krumpli, amit előzőleg ételízesítővel jól átforgattunk. Rászórjuk a maradék paprikát és paradicsomot, valamint a fokhagyma gerezdeket, amit meg sem kell pucolni.
harmadik lépés: A húsokat jól bedörzsöljük a fűszersóval, és a krumpliágyra fektetjük.
negyedik lépés: Néhány korty vizet öntünk alá, majd lefedjük a tálat fóliával, és így sütjük közepesnél kicsit alacsonyabb lángnál jó egy órát a sütőben.
ötödik lépés: Utána levesszük a fóliát, és hagyjuk, hogy az egytálételünk egy kis színt kapjon. Sütés közben a fokhagymagerezdek jól átpuhulnak, és a tányéron egy mozdulattal ki lehet nyomni a krémet a krumpli tetejére.
sütési idő:
sütési mód: alsó sütés
Nálam egyenlő arányban van a fűszerkeverékben őrölt fekete bors, fokhagyma granulátum, szárított bazsalikom és oregánó, + 1/2 reszelt citrom héja
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |