![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 15 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 917 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A cseresznyét kimagozzuk, almát meghámozzuk, felkockázzuk.
Egy edénybe tesszük a gyümölcsöket, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a szegfűszeget, fahéjt, xilitet, citrom kifacsart levét.
A tejet kikeverjük a pudingporral. A felforrt levest levesszük a tűzről, összekeverjük a tejes pudinggal. Visszatesszük a tűzre, még pár perc, és tálalható.
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |