Még egy recept, látta már?

Amerikai Krémes

Megtekintve: 10460 alkalommal

Elkészítési idö: 30 - 45 perc

Nehézség: egyszerű

Könnyű gyors receptek - Recept gyüjtemény - Egyszerű, finom receptek fotókkal-Virslis zöldséges burgonyaleves
Könnyű, gyors receptek

Keresés kulcsszó alapján

Gyors receptkereső

Mikorra:
Mennyi idő alatt
 
Csak fényképes receptek

Recept kategóriák

Befőzés
Desszertek
Édes süti
Egytálétel
Fánk
Főzelékek
Gombás ételek
Gombóc recept
Halételek
Hidegtálak
Húsételek
Italok
Kelt tészta
Kenyerek
Kerti Parti
Köretek
Levesek - előétel
Mártások - szószok
Nemzetek konyhái
Palacsinta
Pite
Pizza
Pogácsa
Saláta
Sós süti recept
Szendvics recept
Tészta recept
Tojás ételek
Torta
Ünnepi finomságok
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Piszok Nehéz Sudoku Betűvadász Vidám Szókereső Egy szám egy betű Vicces szókereső

A recept értékelése (4,0 pont)Recept

Virslis zöldséges burgonyaleves

Elkészítési idő: 30 - 45 perc

Nehézségi szint: egyszerű

Árkategória: olcsó

Elkészítve: 104 alkalommal megfőztem én is

Megtekintve: 4 662 alkalommal

Továbbküldve: 0 ismerősnek

Elmentette: 1 látogató

Értékeld te is a receptet:


  • Pénzkereső Szókereső

Hozzávalók (4 személyre):

  • 4 db burgonya (közepes)
  • 1 közepes db sárgarépa
  • 1 közepes db fehérrépa
  • 1 kis db vöröshagyma
  • 2 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
  • bors ízlés szerint (őrölt)
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db zellerlevél
  • 175 g tejföl
  • 1 csapott ek finomliszt
  • 2 pár virsli
  • ételízesítő ízlés szerint

Elkészítés:

1. A burgonyát,hagymát és a zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát apróra a burgonyát és a zöldségeket kis kockákra vágjuk. A virslit karikázzuk fel.
2. Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát,rászórjuk a sót és a köményt.Hozzáadjuk előbb a zöldségeket,majd a burgonyát,és néhány percig pároljuk.Keverjünk hozzá egy csipet őrölt borsot és engedjük fel 1 liter vízzel.Tegyük hozzá a zellerlevelet és az apróra vágott petrezselyemlevelet,ízlés szerint ételízesítőt is adhatunk hozzá.Vigyázzunk,mert már sót is használtunk!
3. Fedő alatt 20-25 percig főzzük,majd hozzáadjuk a felkarikázott virslit.
4. A lisztet keverjük ki egy kis hideg vízzel, adjuk hozzá a tejfölt és keverjük csomómentesre. A meleg levesből merjünk a tejfölhöz és azzal együtt öntsük a levesbe vissza.

főzési idő:

Személyes jótanács:


Recept mentéséhez be kell jelentkezned!

Recept tovább küldése ismerősnek:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Üzenet küldése a recept feltöltõjének:

Mennyi öt meg hat? (számokkal)

Egyéb kategóriák:

Egyéb levesek

A receptet beküldte:

»

A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2018