![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 45 - 60 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 414 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 25 705 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 1 látogató Értékeld te is a receptet: |
A tésztához valókat összedolgozzuk, hogy szép sima tészta legyen. Fóliába csomagolva hűtőbe tesszük kb. fél órára.
A tésztát kinyújtjuk, piteformába tesszük, alját villával megszurkáljuk, előmelegített sütőben 20-25 percet sütjük. A tésztát felvert tojással megkenjük, visszatesszük a sütőbe 5 percre.
Az apróra vágott hagymát vajon megpároljuk, hozzáadjuk a spenótot, sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk, míg a leve elfő.
Tésztára tesszük a tölteléket, majd a reszelt sajt felét, erre a vékonyra szeletelt paradicsomot, majd ráöntjük a tojással elkevert tejszínt.
Tetejére a maradék sajtot tesszük, 20-25 percet sütjük.
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 175 °C
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |