![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 60 - 75 perc Nehézségi szint: könnyű Árkategória: olcsó Elkészítve: 259 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 36 621 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
A megpucolt csirkemájat kb. 5 percig előfőzzük, a krumplit megpucoljuk, nagyobb darabokra vágva szintén kb. 5 percig főzzük enyhén sós vízben.
1/2 dcl olajban elkeverünk kevés pirosparikát, oregánot, majorannát, sót, őrölt bors-t, és az apróra vágott fokhagymát. Az előfőzött májat és krumplit enyhén olajozott tepsibe öntjük, ráöntjük a fűszeres olajat, jól összekeverjük, és 200 C fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. ( kb. 40-45 perc ) ( egyszer átforgatjuk) .
Savanyúsággal tálaljuk.
főzési idő:
sütési idő:
sütési mód: alul-felül sütés
sütési hőfok: 200 °C
Nagyon finom, egy óra alatt az asztalon !
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |