![]() Könnyű, gyors receptek
Keresés kulcsszó alapjánGyors receptkeresőRecept kategóriákBefőzés Desszertek Édes süti Egytálétel Fánk Főzelékek Gombás ételek Gombóc recept Halételek Házi praktikák Hidegtálak Húsételek Italok Kelt tészta Kenyerek Kerti Parti Köretek Levesek - előétel Mártások - szószok Nemzetek konyhái Palacsinta Pite Pizza Pogácsa Saláta Sós süti recept Szendvics recept Tészta recept Tojás ételek Torta Ünnepi finomságok Top 10 receptMég több recept
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Elkészítési idő: 30 - 45 perc Nehézségi szint: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó Elkészítve: 97 alkalommal megfőztem én is |
Megtekintve: 4 140 alkalommal Továbbküldve: 0 ismerősnek Elmentette: 0 látogató Értékeld te is a receptet: |
1. A karajt kb 2 cm vékony szeletekre vágjuk, vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és fokhagymaporral alaposan bedörzsöljük.
Hűtőben kb 20 percet állni hagyjuk, hogy jól átvegye az ízeket.
2. A tojásokat két csipet sóval, két csipet borssal és egy ek tejjel, villával simára keverem.
3. A hűtőből kivesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a panírban.
4. Az olajat felforrósítjuk, majd a hússzeleteket kettesével, közepes lángon, fedő alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
főzési idő:
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
A honlap a Rejtvénylapok.hu csoport tagja - Minden jog fenntartva - Copyright 1997 - 2020 |